Finnish-Luxembourg Society a.s.b.l

B.P. 1958

L-1019 Luxembourg

Email: finlux@finlux.org

 

Information:

 

 

 

Tiedotteet

Tiedotteessa tiedotetaan yhdistyksen ja sen tukemien harrastuskerhojen järjestämästä toiminnasta sekä muista Luxemburgissa asuvia suomalaisia kiinnostavista tapahtumista.

Tiedote lähetetään pari kertaa kuukaudessa (lyhyitä kesä- ja joulutaukoja lukuun ottamatta) sähköpostitse Suomi-Luxemburg-seuran jäsenille. Katso mallitiedote.

Ilmoituksen jättäminen tiedotteeseen

Lähetä ilmoituksesi osoitteeseen newsletter@finlux.org.

Ongelmia tiedotteen saapumisessa?

  1. Saamasi tiedote sisältää merkkirivejä, jotka eivät ole luettevassa muodossa

Tarkista, kuinka sähköpostiohjelmasi avaa lähettämämme HTML-muotoisen viestin. Eräät ohjelmat edellyttävät tällaisen viestin avaamista esim. laatikosta HTML/text.

  1. Et saa lainkaan viestiä, vaikka jäsenmaksusi on maksettu

Ota yhteyttä, niin tarkistamme, ettet ole pudonnut vahingossa lähetyslistaltamme.

  1. Et saa lainkaan viestiä yksityiseen postiosoitteeseesi, vaikka olet postituslistalla

Vika saattaa olla omassa sähköpostiohjelmassasi. Yksityisten sähköpostien asetukset ja mahdollisuudet niiden muuttamiseen poikkeavat nykyisin paljon toisistaan, joten emme voi antaa yksiselitteisiä ohjeita. Tarkista, että postilaatikkosi filtterin asetus hyväksyy joukkokirjeet. Eräissä ohjelmissa pitää "finlux@finlux.org" määritellä "turvalliseksi" lähettäjäksi. Mikäli nämä keinot eivät auta, ota yhteys sähköpostiohjelmasi tai palveluntarjoajasi helpdeskiin. Jos hekään eivät voi auttaa, suosittelemme toisen postiosoitteen ilmoittamista tiedotteen lähetysosoitteeksi.

  1. Et saa lainkaan viestiä yrityksesi postiosoitteeseen, vaikka olet postituslistalla

Asian voi selvittää vain oman yrityksesi asiasta vastaava it-osasto. Mahdollisesti asetus voidaan muuttaa. Mikäli yrityksesi ei jostain syystä välitä lainkaan joukkokirjeitä, suosittelemme sähköpostiosoitteen muuttamista.

 

© Finlux 2008-2017