Finnish-Luxembourg Society a.s.b.l

B.P. 1958

L-1019 Luxembourg

Email: finlux@finlux.org

Information:

Tervetuloa mukaan!

Oletko uusi suomalainen Luxemburgissa? Arkiset asiat ovat outoja, tietoja on vaikea hankkia ja ystävät kaukana? Oletko asunut täällä jo pidempään ja kaipaat kontakteja muihin suomalaisiin? Haluatko opiskella suomea?
Juuri sinua voimme auttaa. Kotisivuiltamme löydät tärkeimmät paikalliset linkit; uusia tuttavia löydät tilaisuuksistamme. Tervetuloa mukaan viihtymään suomalaisessa seurassa!

Jäseneksi liittyminen

Jäseneksi voit liittyä Jäsenhakemus-sivulta tai lähettämällä  sähköpostia osoitteeseen members@finlux.org. Maksa jäsenmaksu alla olevan ohjeen mukaan ja ilmoita meille nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi sekä perhemaksun kohdalla perheenjäsenten nimet. Perheet voivat viikkotiedotteeen lähettämistä varten ilmoittaa kaksi sähköpostiosoitetta. Liitämme sinut jäsenrekisteriimme ja postituslistallemme, kun jäsenmaksu on saapunut tilillemme.

Jäsenmaksut

Perhemaksu: EUR 30,- ja 1 henkilö EUR 20,-.

Maksathan jäsenmaksun pikaisesti seuran tilille, kuitenkin viimeistään huhtikuun loppuun mennessä:
Pankki: CCP Luxembourg
BIC: CCPL LULL
Tilinumero: IBAN LU92 1111 2037 8888 0000
Maksunsaaja: Finnish-Luxembourg Society
Tiedonantoja: Membership fee 20XX sekä perhemaksun kohdalla perheenjäsenten nimet (ensimmäisellä kerralla)

Yritysten ja yhteisöjen kannatusjäsenyys

Jos olet kiinnostunut yrityksille ja yhteisölle tarkoitetusta kannatusjäsenyydestä tai muusta yhteistyöstä Suomi-Luxemburg -seuran kanssa, ota yhteyttä finlux@finlux.org.

© Finlux 2008-2017